Bányászok c. fametszet-sorozatból (1., 3., 6., 8., 9., 10., 11.) (Fond 512 Varsányi Pál hagyatéka)
Fond 512 Varsányi Pál hagyatéka > IV. Varsányi Pál képzőművészeti alkotásai > 3. Metszetek (autográf címmel, aláírással, datálással) > 1949.