1948-ban készült rajzai (Fond 512 Varsányi Pál hagyatéka)
Fond 512 Varsányi Pál hagyatéka > IV. Varsányi Pál képzőművészeti alkotásai > 1. Rajzok, grafikák, tanulmányok, vázlatok (keletkezésük időrendjében)