Varsányi Pálhoz - Magyar Ellenállók, Antifasiszták Szövetsége (Fond 512 Varsányi Pál hagyatéka)
Fond 512 Varsányi Pál hagyatéka > III. Varsányi Pál levelezése > 3. V. P.-hoz írt levelek (közületektől):