Varsányi Pálhoz - Képzőművészek, Iparművészek ... Szakszervezete (Fond 512 Varsányi Pál hagyatéka)
Fond 512 Varsányi Pál hagyatéka > III. Varsányi Pál levelezése > 3. V. P.-hoz írt levelek (közületektől):