Berczeli Anzelm Károlynéhoz - Sziget Könyvkiadó (Fond 380 folyt. Berczeli A. Károly hagyatékának kiegészítése, 1996)
Fond 380 folyt. Berczeli A. Károly hagyatékának kiegészítése > Berczeli A. Károlynéhoz szóló levelek