Berczeli Anzelm Károlyhoz - Kosztolányi Dezső (Fond 380 Berczeli Anzelm Károly írói hagyatéka, 1922)
Fond 380 Berczeli Anzelm Károly írói hagyatéka > Berczeli Anzelm Károly levelezése > Berczeli Anzelm Károlyhoz írt levelek