Felmenő rokonok, oldalági rokonok, házasságok idejéből való képek (kisfia). Lakások, kirándulások, barátok fotói. (Fond 380 Berczeli Anzelm Károly írói hagyatéka)
Fond 380 Berczeli Anzelm Károly írói hagyatéka > B. A. K. művei > Fényképek