Vadászat, Erdészet, Halászat és egyéb népi foglalkozások, madarak, fák népies elnevezése, erdő, népnyelv, nevek eredete, babonák (Fond 380 Berczeli Anzelm Károly írói hagyatéka)
Fond 380 Berczeli Anzelm Károly írói hagyatéka > B. A. K. művei > Munkásságával kapcsolatos jegyzetanyag