A Templom. Múlt, jelen és jövő felülmúlhatatlan alkotása, az Örök-Templom Santo Stefano Rotondo, az Apokalipszis Új Jeruzsálemének szent városa. A magyarok nemzeti temploma. (Fond 378 Ritz Sándor)
Fond 378 Ritz Sándor > II. Művek