Molnár Ferenc levelei? Vértes Marcell rajzáról fotó, Major Henrik rajzáról kivágat. (Fond 304 Nádas Sándor albumai)
Fond 304 Nádas Sándor albumai > Az albumból leválasztott darabok eredeti sorrendjük szerint: