G. G. válasza a Gönczöl Kiadónak (Fond 298 Gárdonyi Géza hagyatékának töredéke)
Fond 298 Gárdonyi Géza hagyatékának töredéke > Gárdonyi Géza műveiből: > Gárdonyi Géza által írt lapok, levélfogalmazványok