Walter Gyula: Vágyaim c. verseskötetének bírálata - Tompa László: (Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka)
Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka > Idegenek levelei és munkái: