Vadvizek zúgása - Reményik Sándor: (Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka, 1921)
Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka > Idegenek levelei és munkái: