A trabukó (Jelenet) - P. Jánosy Béla (Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka)
Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka > Idegenek levelei és munkái: