Erdélyi írók versei - Makkay Domokos, Somlói Eiler Gizella, Radler János, Földes Zoltán, Forgács Iván, Schubert János, Stoner dorzinic, Szegő Imre (Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka)
Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka > Idegenek levelei és munkái: