Az ember tragédiája (El nem mondott conferance) - Csergő Tamás (Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka)
Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka > Idegenek levelei és munkái: