Újságíró-szervezetek megmozdulásairól kigyűjtés (Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka)
Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka > Walter Gyula műveiről közölt kritikák