Walter Gyulához - Veluss Pál (Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka, 1941)
Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka > Walter Gyula levelezése > Walter Gyulához írt levelek: