Walter Gyulához - Vasárnap Szerk. (Wild Endre) (Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka)
Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka > Walter Gyula levelezése > Walter Gyulához írt levelek: