Walter Gyulához - Újlaki János plébános (Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka, 1923)
Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka > Walter Gyula levelezése > Walter Gyulához írt levelek: