Walter Gyulához - Tetétlen Ármin dr. (Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka, 1911)
Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka > Walter Gyula levelezése > Walter Gyulához írt levelek: