Walter Gyulához - „Hírnök” Szerk. (Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka, 1933)
Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka > Walter Gyula levelezése > Walter Gyulához írt levelek: