Walter Gyulához - Darvas János (Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka, 1922)
Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka > Walter Gyula levelezése > Walter Gyulához írt levelek: