Walter Gyulához - Börzsönyi Béla verse (Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka, 1928)
Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka > Walter Gyula levelezése > Walter Gyulához írt levelek: