Walter Gyulához - Benyovszky Pál (Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka, 1942)
Fond 256 Pásztortűz szerkesztőségi levelezése és Walter Gyula hagyatéka > Walter Gyula levelezése > Walter Gyulához írt levelek: