Fenyő Miksához - Tóth Wanda (Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény, 1910)
Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény > II. Osvát Ernő személyéhez és a Nyugathoz kapcsolódó dokumentumok > Egyéb levelek: