Fenyvessy Ferenc - Schwarz Gyula (Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény, 1856)
Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény > II. Osvát Ernő személyéhez és a Nyugathoz kapcsolódó dokumentumok > Egyéb levelek: