Ignotushoz - Kupcsay Felicián (Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény, 1909)
Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény > II. Osvát Ernő személyéhez és a Nyugathoz kapcsolódó dokumentumok > Ignotus szerkesztői levelezéséből: