Magamról; Egyszerű vers; Szürke vizeken; Sejtelmek éjjelén; Mese - Újhelyi Nándor versei: (Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény)
Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény > II. Osvát Ernő személyéhez és a Nyugathoz kapcsolódó dokumentumok > A levélírók kéziratai