S. Lublinski könyvéről - Tóth Wanda: (Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény)
Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény > II. Osvát Ernő személyéhez és a Nyugathoz kapcsolódó dokumentumok > A levélírók kéziratai