Tél végén; A verkli; Ősz fej; Álom a tavaszról - Seress Imre: (Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény)
Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény > II. Osvát Ernő személyéhez és a Nyugathoz kapcsolódó dokumentumok > A levélírók kéziratai