Álom és hírnökei; Egy régi költő műve; Az elhagyott vadász; Gyertyafénynél; Kántorok; Sóhaj; Telihold; Végső búcsú mesterségemtől - Füst Milán versei: (Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény)
Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény > II. Osvát Ernő személyéhez és a Nyugathoz kapcsolódó dokumentumok > A levélírók kéziratai