Szilveszteri novella. (Címváltozat: Líra, kalendárium, mese, vers, kabala) - Babits Mihály: (Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény)
Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény > II. Osvát Ernő személyéhez és a Nyugathoz kapcsolódó dokumentumok > A levélírók kéziratai