Osvát Ernőhöz / a Nyugat szerkesztőségéhez - Várady Irma (Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény, 1911)
Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény > II. Osvát Ernő személyéhez és a Nyugathoz kapcsolódó dokumentumok > Osvát Ernőhöz (ill. Nyugat Szerk.-nek) szóló levelek: