Osvát Ernőhöz / a Nyugat szerkesztőségéhez - Újhelyi Nándor (Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény, 1909)
Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény > II. Osvát Ernő személyéhez és a Nyugathoz kapcsolódó dokumentumok > Osvát Ernőhöz (ill. Nyugat Szerk.-nek) szóló levelek: