Szerződéses vázlat a Nyugat Részvénytársasággal (Színi Gyula: Profán Szerelem) (Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény, 1911)
Fond 253 Elek Artur és Osvát Ernő gyűjtemény > II. Osvát Ernő személyéhez és a Nyugathoz kapcsolódó dokumentumok > A Nyugattal és előzmény folyóirataival kapcs. dokumentumok: