Krúdy Gyulához - Germanus Gyula (Fond 239 Krúdy-gyűjtemény)
Fond 239 Krúdy-gyűjtemény > Az 1934-ben Krúdy Gyulánétól vásárolt kéziratok (A végleges naplóban a 103-as tétel.) > Krúdy Gyulához írt levelek