Pesti levelek: Az orvosok járványoktól tartanak…, A költő mindenkié, A böcsek bora, Roráté, A rózsa…, A költő elesett, (Vas Gereben jurátusa…), Hervadi, Elmúlt a madarak és fák napja, A méhesek irodalma, és cím nélküliek. (Fond 239 Krúdy-gyűjtemény)
Fond 239 Krúdy-gyűjtemény > Krúdy Gyula művei > Cikkek és cikk-részletek