Ifj. Szögény-Marich Lászlóhoz - Vörös Miska (Fond 234 Bohus-Szögyén család kieg. (Szögyény-Marich család))
Fond 234 Bohus-Szögyén család kieg. (Szögyény-Marich család) > Választókerületi és országgyűlési iratok > LEVELEZÉS