Frivaldszky Imre kinevezése és Scheffer János felmentése a gr. Zichy-Berényi szegények felsegélésére szánt alapítványnál, a pénztárnoki állásban. (Fond 224 Frivaldszky Imre, 1842)
Fond 224 Frivaldszky Imre