Frivaldszky Imre nemzeti múzeumi kinevezési és előlépési okmányai (Benne: a Magyar Akadémia és a Magyar Természet Tudományi Társulat igazoló iratainak másolatai is) (Fond 224 Frivaldszky Imre)
Fond 224 Frivaldszky Imre