Frivaldszky János 1583. évi nemeslevelének 1765-ből származó hiteles másolata, Frivaldszky István Pest sz. kir. város kancelliotája részére. (Fond 224 Frivaldszky Imre, 1765)
Fond 224 Frivaldszky Imre