Kanadai magyar vonatkozású nyomtatványok, évkönyvek, naptárak, különlenyomatok stb. (Fond 212 Polányi család)
Fond 212 Polányi család > VII. Duczynska Ilona családjának okmányai és levelei > D. I. anyaggyűjtése > A kanadai magyar kivándorlás tanulmányozásának anyaga