Hungarian Populists. [Bevezetője a Plough and the Pen c. gyűjteménynek] (Fond 212 Polányi család)
Fond 212 Polányi család > VII. Duczynska Ilona családjának okmányai és levelei > The Plough and the Pen anyaga