Schaffer, Felis: Some memories about K. Polányi [D. I.-tól] - Duczynska Ilona (Fond 212 Polányi család)
Fond 212 Polányi család > VII. Duczynska Ilona családjának okmányai és levelei > Önéletrajz és interjúk