Duczynska Ilonához - Tolnay Károly (Fond 212 Polányi család, 1969)
Fond 212 Polányi család > VII. Duczynska Ilona családjának okmányai és levelei > Duczynska Ilona levelezése > Duczynska Ilonához írt levelek