Bognár József, Náray Gyuláné, Fébó László, Hosszú Gézáné levelei és D. I. válaszai - Bognár József, Náray Gyuláné, Fébó László, Hosszú Gézáné, Duczynska Ilona (Fond 212 Polányi család)
Fond 212 Polányi család > VII. Duczynska Ilona családjának okmányai és levelei > Duczynska Ilona levelezése > Duczynska Ilonához írt levelek