Az angliai magyar szervezetek üléseinek jegyzőkönyvei. (Fond 212 Polányi család, 1944)
Fond 212 Polányi család > VI. Polányi Károly iratai > Polányi Károly tevékenységével kapcsolatos iratok > Angliai Magyar Tanács