Weisberg Alextól és másoktól Weisberg Alex kiszabadulása és letelepedése ügyében (Fond 212 Polányi család, 1940)
Fond 212 Polányi család > V. Stricker Zeisel Éva, Polányi Laura leánya > Levelei > Levelek Stricker Zeisel Évához