Polányi Adolfné, Zsófia gyászjelentése és halotti anyakönyvi kivonata. (Fond 212 Polányi család, 1898)
Fond 212 Polányi család > Pollacsek Adolf és Schlesinger Zsófia (apai nagyszülők) levelei és iratai